Wednesday, 20 July 2011

Mak, Abah & Sekolah



Haha..bila aku kena sekolah dengan mak & abah tadi, agak berbisa jugak..sebab apa saye?? sebab benda yang sama je disebut. ;p

Sopan santun, feminin sikit (rasa nak nyanyi lagu kumpulan Feminin pulak!!), aduyai..how??

Dah gini aku nya karakter kan..Ayu jiwa, Kasaq fizikal..try berubah dulu, mak aku kata tadi.

Alaaa, bila aku feminin sikit..ada sepupu gelak guling la, dok tak percaya sambil tengok aku tak kerdip-kerdip mata..abis tu?

Bila tadi aku try pakai kebaya yang buat 2 tahun lepas yang tak pernah pakai-pakai, bergaya depan mak..mak kata "alahai, sekeping nya badan" harus bagaimanakah aku??

Biasa la kan, ada adik lelaki je kat umah ni, dok share baju dia je, paham le baju laki camana..t-shirt kereta, kemeja kotak-kotak, nasib la kan size sama..jimat duit aku nak beli baju, nasib baik size seluar je beza banyak..hahaha!! Takpalah mak & abah, tolong doa-doa bagi pahah berubah ke arah kewanitaan eh sambil pahah usaha jugak..Terima kasih, sayam kamu! Muahhhxxxx!


2 comments:

Lily Lulu said...

peah..ko wat la takat yg ko mampu..pki apa ko slesa..tp pada masa yg sama kte bg org len dap mata memandang...life is simple!

Cik Paah said...

yeah..life is simple, simple like me..(: no matter what they say n what they do, i will still in my own trek sometimes have to improving myself..