Sunday, 31 July 2011

30 Julai




Hai kawan-kawan, sekarang 749 pagi.. Ahad yang sangat laparr sebab esok dah nak stat posa :) hakhak..

Sebelum nak posa ni, aku nak buat la last entry dalam belog sbb time posa aku nak kurangkan masa beron9, carik pahala sikit.. ni ngadap facebook, belog ja.. apo nak jadi ni haaaaa??? ;p

Kelmarin dari pagi dalam 830, aku join sepupu Ana, pi rumah baru nya di Kodiang bersama-sama Mak Chak & Ratna, ada org nak pasang grill.. Biasa lah rumah baru kan, pastu pi carik barang-barang hantaran dia nak kawen 20hb Ogos nanti, wahhhhhh.. aku lah pengapit nya, :) kiranya dari Kodiang-->Changlun-->Kangar-->Padang Besar-->Pauh-->Kodiang-->Santan.. petang dlm 630 dia hantar aku pulang, ponat den raso tapi okeyla meringankan beban orang dgn menolong org kan...

Malam plop lepas Maghrib, aku kuar makan kat Maicafe dgn Maksu & anaknya, hok ni memang di plan dari awal tapi di pertengahan jalan, berlakunya event Jejak Kasih antara 3 sepupu.. memang teramat haru biru la, btw, thanks Imi & Mazuwan.. hakhak. tapi lain kali kalo jumpa, jgn dok sebot pasai Ruler nooo, satgi ku kerat 16 1/2 hidup-hidup, spoil mud tol hampa ni, aku bebas dari penaklukan dia, hampa tak pyh la susah-susah nak kembalikan dia kat aku sbb aku memang dah takdak hati kat dia.. Dia,Kita <-- skema la panggilan ni der!! hakhak.. Lama benar tak jumpa Imi.. rindu sehhh! :)




Maksu & Deja.. Maicafe

Sepupu, 2 pupu, 3 pupu



p/s: aku takmo kawen dgn sepupu, satgi anak ada Thalassemia...mencegah lebih baik dari merawat, sekian. Tengok, aku kuar mana-mana ditemani sepupu sepapat & mak sedara je, baik kan aku?? ;p

2 comments:

Mike11 said...

kita dan dia.....kupu2....

Cik Paah said...

kupu2 malam sudah hilang...1 pergi, tinggal 1 di sini.