Sunday, 1 January 2012

Today is January new year 2012




Assalamualaikum w.b.t

Last entry dlm blog ini adalah pada 29.oktober.2011, hari ini 01.januari.2012.. memang berbulan-bulan dan berhabuk jugak lah lama tak post new entry, sibuk bebenor dgn kerja dan kehidupan seharian... :)

Hopefully para viewer tis blog(if ada lah..) sehat walafiat dan sentiasa ceria... ooo yeah!
Well, tahun baru dlm Masehi ni.. membawa kebahagiaan, kelapangan, keinsafan dan kerendahan budi pekerti, akhlak kita semua.. insyaAllah. btw, saya punya Facebook sudah dideactive sejak semalam.. entah! sudah tiada rasa nak beronline selalu... byk benda lain yg perlu dicapai dan dititik beratkan.. hehe! tiada Fb, tak bermakna tak boleh connect dgn kawan-kawan kan...

Okeylah... sudah 23:25, esok Monday.. kerja sampai 7 malam everyday, mencari sesuap rezki..

Tidur dlm berwudhuk dan baca doa ya.. May Allah bless our day, insyaALLAH.


Spread the Love.. wassalam.


2 comments:

ADAM said...

bagus. tak addicted dgn FB

Cik Paah said...

sudah active balik... tapi mmg tak addict pon, bosan.. tokey sedim? tak penah sampai lagi...:)